Letters verkleinen Letters vergrotenContact


Voor contact met één van onze medewerkers (zorgcoördinators) kunt u op werkdagen van 09.00u tot 17.00u bellen met 040-2489669.
's Avonds en in het weekend kunt u het antwoordapparaat inspreken of - in geval van nood - contact opnemen met het noodnummer dat op het antwoordapparaat wordt vermeld.

Langskomen kan natuurlijk ook. U kunt het beste van te voren even een afspraak maken. Op de Nieuwe Fellenoord 38 (zijstraat Kruisstraat) kunt u zich op werkdagen bij ons aanmelden. Een routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina.

Voor een aanmelding als zorgverlener met uw CV bijgesloten, gebruikt u het e-mailadres: .

Vragen kunt u natuurlijk ook altijd per e-mail stellen via . Wanneer u wilt dat wij vervolgens met u contact opnemen, vergeet dan niet uw telefoonnummer te vermelden.
Adres

Stichting Thuiszorg De Sleutel
Nieuwe Fellenoord 38
5612 KD Eindhoven
040-2489669
fax: 040-2927326

Routebeschrijving

kaart overzicht

kaart gedetailleerd

Met het openbaar vervoer:
De Nieuwe Fellenoord ligt op 7 minuten lopen van de noordzijde (busstation) van het station van Eindhoven. U neemt dan de voetgangerstunnel onder de Fellenoord door, en loopt via de Montgomerylaan en de Gildelaan de Nieuwe Fellenoord in.
Vanaf het station kunt u ook buslijn 2 naar halte Veldm. Montgomerylaan t.h.v. Gildelaan nemen. Zie www.9292ov.nl voor uw reismogelijkheden.

Met de auto / fiets:
De Nieuwe Fellenoord is een zijstraat van de Kruisstraat. Komend vanaf de Veldmaarschalk Montgomerylaan slaat u af bij de Gildelaan. Deze loopt door in de Nieuwe Fellenoord.
Komend vanaf de Boschdijk slaat u af bij de Pastoor Petersstraat. Via de Kruisstraat bereikt u dan de Nieuwe Fellenoord.

Let op het éénrichtingsverkeer: de Nieuwe Fellenoord kunt u alleen vanaf de Kruisstraat inrijden. Voor vrij parkeren kunt u het beste iets voorbij De Sleutel rijden.