Letters verkleinen Letters vergrotenThuiszorg bij De Sleutel


Op 1 maart 1996 werd Thuiszorg De Sleutel opgericht voor particuliere - en PGB gefinancierde thuiszorg.
Heden levert Stichting Thuiszorg De Sleutel alleen nog Huishoudelijke Ondersteuning in Eindhoven, voor cliënten die kiezen voor zorg in natura. Daartoe heeft Thuiszorg De Sleutel een contract met de gemeente Eindhoven, zorgverleners zijn in loondienst volgens CAO VVT.

Stichting Thuiszorg De Sleutel is in 2008 als beste zorgaanbieder naar voren gekomen in het door de gemeente Eindhoven gehouden kwaliteitsonderzoek .

Meer over de werkwijze, het zorgaanbod en het werkgebied van De Sleutel leest u op deze pagina.
Persoonlijke aandacht
Wanneer u als cliënt door gezondheidsproblemen niet meer in staat bent te doen wat u normaal kunt, kan thuiszorg een uitkomst zijn. De Sleutel kan u helpen te bepalen welke zorg het beste bij uw situatie past.

Zorg aanvragen doet u zelf, bij Wijeindhoven (tel. 040-2388998) Wanneer de aanvraag rond is en u gekozen heeft voor De Sleutel, starten wij zo spoedig mogelijk in overleg de zorg op. Een wachtlijst hebben wij niet, omdat we het belangrijk vinden u direct te helpen.

Zorgaanbod
Tot en met 2017 had iedere cliënt in Eindhoven Huishoudelijke Verzorging (HV). Vanaf 2018 is dit Huishoudelijke Ondersteuning geworden (HO), volgens nieuw beleid van de gemeente Eindhoven. Vanaf 2020 hanteert de gemeente Eindhoven het protocol "basistaken" en "incidentele taken" voor een schoon en leefbaar huis. Er wordt vanaf 2020 bij zorgaanvragers weer in uren en minuten geïndiceerd door de gemeente Eindhoven.

Werkgebied
De Sleutel is gevestigd in Eindhoven. Ons WMO aanbod bestrijkt met name het postcodegebied 5600.

Zorg en kwaliteit
EN 15224 Logo De Sleutel hecht veel waarde aan kwalitatief goede zorg. Dit komt tot uiting in kleinschaligheid, gemotiveerde zorgverleners en certificering.

Sinds februari 2005 is Thuiszorg De Sleutel ISO-gecertificeerd (ISO 9001:2000) en vanaf augustus 2013 voor de ISO Zorg en Welzijn (NEN-EN 15224). Meer informatie over kwaliteit en verbetering vindt u onder thuiszorg verbeteren.