Letters verkleinen Letters vergrotenWerken in de thuiszorg


Voor Huishoudelijke Ondersteuning zijn wij op zoek naar gemotiveerde zorgverleners.

Thuiszorg is maatwerk. Dat betekent niet alleen dat we altijd rekening houden met de wensen van zorgvragers. Ook zorgverleners genieten bij De Sleutel een hoge mate van keuzevrijheid.

Op deze pagina leest u meer over de aantrekkelijke werkomstandigheden in de thuiszorg. Onderaan de pagina leest u hoe u zich als nieuwe zorgverlener kunt aanmelden.
Zelfstandigheid
Als zorgverlener bij De Sleutel bent u in loondienst en volgen wij de CAO VVT. U komt in aanmerking voor reiskostenvergoeding, vakantiegeld, verlofuren, eindejaarsuitkering en pensioenopbouw. Ziekteverzuim wordt doorbetaald. U werkt minimaal 4 uur per week. De zorgverlener voert voor De Sleutel werk uit op het gebied van Huishoudelijke Ondersteuning op basis van vaste uren. Met overeenkomsten van zowel zorgverlener als van zorgvrager respecteren we de wensen van beide partijen, maar waarborgen ook tegelijk de kwaliteit die wij willen bieden. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden, tenzij u daar toestemming voor hebt gegeven. Zie ook www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Iets voor u?
Voor Huishoudelijke Ondersteuning (HO) is geen diploma vereist.
Voorwaarden voor inschrijving:

Al onze cliƫnten wonen in de gemeente Eindhoven en hebben een indicatie, op grond van een mentale, emotionele -of fysieke beperking.

Aanmeldingsprocedure
Heeft u belangstelling of vragen voor het werken bij De Sleutel, neem dan contact op. Een aanmelding ontvangen wij het liefst per e-mail vergezeld van uw CV (curriculum vitae).

In het e-mail bericht vermeldt u in welke mate u beschikbaar bent, vergezeld van een recente CV, met daarop uw naam, adres, telefoonnummer, geb.datum, opleiding en ervaring.

Na ontvangst van uw aanmelding en eerste selectie nemen wij telefonisch contact met u op om te overleggen en/of een afspraak te maken voor een inschrijvingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden aan de hand van een door u ingevuld inschrijfformulier vragen gesteld over opleiding, werkervaring en motivatie.

Wanneer u aan de voorwaarden voldoet bespreken we ook meteen de werkwijze van De Sleutel. Want na een succesvol inschrijvingsgesprek proberen we u zo snel mogelijk op een zorgadres in te zetten!