Letters verkleinen Letters vergrotenWerken in de thuiszorg


Voor Huishoudelijke Ondersteuning zijn wij op zoek naar gemotiveerde zorgverleners.

Thuiszorg is maatwerk. Dat betekent niet alleen dat we altijd rekening houden met de wensen van zorgvragers, ook zorgverleners genieten bij De Sleutel een hoge mate van keuzevrijheid.

Op deze pagina leest u meer over de aantrekkelijke werkomstandigheden in de thuiszorg. Onderaan de pagina leest u hoe u zich als nieuwe zorgverlener kunt aanmelden.
Zelfstandigheid
Als zorgverlener bij De Sleutel bent u niet in loondienst. Als ZZP-er valt u buiten collectieve verzekeringen als bijvoorbeeld de WW en de WIA (WAO), maar geniet u afhankelijk van uw situatie wel belastingvoordelen. Meer informatie over freelancewerk in uw situatie vindt u via www.belastingdienst.nl.

De freelance zorgverlener voert voor De Sleutel werk uit op het gebied van Huishoudelijke Ondersteuning d.m.v. een overeenkomst van opdracht. De Sleutel bemiddelt tussen de wensen van de zorgverlener en die van de zorgvrager, die wij deels hebben ingekaderd in een zorgovereenkomst. Met deze overeenkomst respecteren we de wensen van beide partijen, maar waarborgen wij tegelijk ook de kwaliteit die wij willen bieden. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden, tenzij u daar toestemming voor gegeven hebt. Zie ook www.mijnprivacy.nl.

Iets voor u?
Voor Huishoudelijke Ondersteuning (HO) is geen diploma vereist. Voorwaarden inschrijving: U dient minimaal 20 jaar te zijn, minimaal 4 maanden beschikbaar te zijn, minimaal bij 2 adressen zorg te kunnen verlenen een mobiele telefoon en een eigen e-mail adres te hebben. Zelfstandig kunnen schoonmaken en inlevingsvermogen hebben, is voor dit soort werk belangrijk.

Aanmeldingsprocedure
Heeft u belangstelling voor het werken bij De Sleutel of heeft u vragen, neem dan contact op. Een aanmelding ontvangen wij het liefst per e-mail met uw CV (curriculum vitae). Wij schrijven alleen nog kandidaten in voor de functie HO.

Wij verzoeken u aan ons een CV toe te sturen met daarop zoals gebruikelijk uw naam, adres, telefoonnummer, geb.datum, opleiding, ervaring en in welke mate u beschikbaar bent.

Na ontvangst van uw aanmelding en 1e selectie nemen wij telefonisch contact met u op om te overleggen en/of een afspraak te maken voor een inschrijvingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden aan de hand van een door u ingevuld inschrijfformulier vragen gesteld over opleiding, werkervaring en motivatie.

Wanneer u aan de voorwaarden voldoet bespreken we ook meteen de werkwijze van De Sleutel. Want na een succesvol inschrijvingsgesprek proberen we u zo snel mogelijk op een zorgadres in te zetten!